Goed doel


Rijden met een reden

Go!Wheels rijdt u niet zomaar. Elk jaar kiezen we een goed doel om te steunen. Zo is helpt uw deelname de wereld voor sommigen een beetje mooier te maken. Maatschappelijke instanties waarvoor fondsen niet zo vanzelfsprekend zijn als voor anderen.

Niet alleen het inschrijfgeld helpt het goede doel. Ook de inzet van vrijwilligers zorgt ervoor dat de kosten laag blijven. En bovendien kennen we elk jaar de fantastische ondersteuning van het lokale en regionale bedrijfsleven die hetzij met sponsorgeld, hetzij in natura helpen het evenement mogelijk te maken.

2014: Voedselbank Rivierenland

Voedeselbank

Deze editie steunen wij de Voedselbank Rivierenland in Tiel. Primaire doelstelling is het bieden van voedselhulp aan de allerarmsten. Alle voedingsmiddelen worden kosteloos ter beschikking gesteld door fabrikanten en vervolgens door vrijwilligers van de voedselbank tot pakketten gemaakt. Alle klanten komen binnen via professionele hulpverleners, die de problemen structureel aanpakken zodat de voedselhulp op termijn overbodig wordt. Voedselbank Rivierenland is begin 2014 verhuisd naar een locatie die door de gemeente Tiel ter beschikking is gesteld. Op deze locatie komt een vriescel die de oude losse vrieskisten vervangt. Dit verbetert niet alleen de bedrijfsvoering maar is ook veel energiezuiniger. Een zeer goede investering die zonder uw steun niet mogelijk is. Meer informatie vindt u op de site vanĀ voedselbank Tiel.