Info voor equipes


Instructies voor equipes

Als u deelneemt, is onderstaande informatie belangrijk.

Tijden

Vanaf 9:30 is de paddock open. De inschrijfprocedure sluit om 10:30 en om wachtrijen te voorkomen is het raadzaam tussen 9:30 en 10:00 aanwezig te zijn. Om 11:00 is een verplichte briefing waar de toertocht wordt doorgenomen. De start is vanaf 12:00 met een tussenpauze van 30-45 seconden. Er is een tussenstop waar u even de benen kunt strekken. Neem daar maximaal een half uur voor want er is ook nog een behendigheidsproef. Eind van de middag zult u terug zijn in de paddock. Daarna is het borrelen en dineren.

Benodigdheden

Het lijkt een open deur maar geld ophalen voor het goede doel; daar is het allemaal om te doen. Uw betaling moet dus op rekening staan als u zich meldt. Als vrijwilligersorganisatie hebben we geen debiteurenbewaking dus dat is nu eenmaal de regel. Het gaat ook altijd goed; de late inschrijvers kunnen desnoods terplekke betalen. Zorg er ook voor dat u uw kenteken weet aan de inschrijfbalie.

Route naar de paddock

Als u onderstaande route volgt, dan kunt u zich bij de ingang van de markt melden. U herkent het aan de grote boog die er staat opgesteld. Medewerkers dirigeren u naar uw plaats op de paddock.

Kaart

Via A15

Neem afslag Geldermalsen (31)

Bovenaan viaduct richting Geldermalsen aanhouden

Tweede rotonde links

Eerste rotonde rechts

Bij volgende rotonde rechtdoor U rijdt rechtdoor het centrum van Geldermalsen in

U ziet aan uw linkerhand het marktplein

Via A2

Neem afslag Geldermalsen (15)

Bovenaan viaduct rechtsaf

4de rotonde links

Bij volgende rotonde rechtdoor

U rijdt rechtdoor het centrum van Geldermalsen in U ziet aan uw linkerhand het marktplein